Projects

Studio

Contact

Centre Point Residences

Feed

Epicurean

Shanghai Me

Hungry Worms

Meraki

MKT.

Gaia

Hoad & More

Tamarind

Bankside Flag

Issho

The Workroom

Orrery

YES

Apartmental concept store

Holmes Hotel

Bennani Lighting

Westminster Fire Station

Planet

Mother

Blind

Zip

Azure

Alterego

Yesterday

Memories

Craft

Perverse

Lifetime

Reality

Mistakes

Means

February

Bread

Breakfast

Guts

Error

Rational

Acid

Caviar

Fluff

Lobster

Wonder

Solar

Sensory

Petals

Blobby

Freedom

Optimist

Creation

Experiment

Cracks

End

Backwards

Souvenir

Tongue

History

Perforate

Socket

Dummy

DutchScot

Area

Property

Breadth

Digital
Art Direction
Copywriting

Brutalist architecture meets five star lifestyle

Centre Point is an exclusive residential development in London. The brief was to re-design the website to create something that felt more akin to a luxury hotel rather than a conventional ‘property’ site. We injected life and energy through both the design and art direction of new photography and ambient video. The website is a celebration of the contrasts that Centre Point offers: juxtaposing the brutalist architecture with warm, tactile interiors; the bustle of Soho and the tranquility of the wellness spaces and the building’s history with modern day living.

The ‘availability’ section was paramount in terms of its functionality, it needed to be simple to navigate. The floorplans, spec and image galleries are all incorporated into the table allowing you to see all the information you need in one place.
To emphasise the unique location, the area was brought to life through a typographic map showcasing the iconic streets and neighbourhoods surrounding Centre Point.
Recommendations from residents add a personal touch, linking to google maps to show your walking route from Centre Point.
To complement existing architectural imagery we art directed a suite of new photography and moving image to emphasise Centre Point’s new chapter as a home. The style is graphic in quality reflecting the interior design, injecting warmth, colour and texture as well as a level of aspiration to the overall narrative. The natural light that floods both the apartments and amenity spaces was a strong feature throughout.